Over Hogedrukreinigers.nl

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van hogedrukreiniging en alles wat daarbij komt kijken, kunnen we elke klant, voorzien van een passend advies en product. 
Door ons landelijke dealernetwerk biedt niet alleen topkwaliteit producten, maar ook uitgebreide service en onderhoud dicht bij huis. 

Het grootste landelijke netwerk

Een netwerk van servicepartners van de krachtigste hogedrukreinigers en meer

Onze webshop omvat een breed scala aan hogedrukreinigers en hogedruktrailers. Dit zijn allemaal machines van een hoogwaardige kwaliteit die in vele sectoren worden gebruikt, van carwash tot de agrarische sector en typische industriële en stedelijke reinigingstoepassingen.

Ons productassortiment wordt constant uitgebreid met nieuwe producten, die voldoen aan de eisen van vele verschillende soorten klanten. Hierdoor kunnen wij ons als hogedrukreinigerkopen.nl in de markt presenteren met een compleet assortiment voor de gehele schoonmaakbranche, zowel semi-professioneel als professioneel. 

Met servicepartners in heel Nederland bent u verzekerd van snelle en deskundige ondersteuning, waar u ook bent.

Hogedreiniger kopen en meer

Maak kennis met onze dealers en servicepartners

Maak kennis met onze dealers en er zit altijd eentje bij u in de buurt. Kijk voor meer informatie en contact gegevens op onderstaande pagina.

Hoe werkt het afleverproces van een hogedrukreiniger?

Een hogedruktrailer of hogedrukreiniger koop je niet iedere dag. Daardoor kan het lastig zijn de juiste machine en toebehoren te kiezen. Door jarenlange ervaring en goede samenwerking, hebben alle dealers de juiste kennis in huis. Maak daarom een vrijblijvende afspraak of met de dealer en servicepartner bij u in de buurt. Zo bent u er zeker van dat u het juiste materiaal krijg voor elke schoonmaakklus. 

1.

Van concept tot ontwerp

Elke op maat gemaakte hogedrukreiniger begint met een gesprek waarbij we luisteren naar de wensen van de klant.

Ons technische team bedenkt uiteenlopende concepten om vervolgens een ontwerp te creëren dat aan de behoeften voldoet.

2.

Echt krachtig maatwerk

Met de hieruit voortkomende specificaties gaan onze experts aan de slag om elke component te ontwerpen of de juiste hogedrukreiniger bij uw klus te zoeken. We zorgen er hierbij voor dat de machine aansluit bij uw wensen en werkzaamheden.  

3.

Assemblage en kwaliteitscontrole

Wij hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en daarom wordt iedere machine voor levering goed getest. Om die manier bent u altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit. 

4.

De beste prestatie verzekerd

De hogedrukreiniger wordt onderworpen aan diverse  strenge kwaliteitstesten. Denk bijvoorbeeld aan een 'druktest' en of alles goed is gemonteerd en er geen onderdeel ontbreekt.